top of page

Wat is gastouderopvang?


Veel ouders kiezen bewust voor gastouderopvang omdat het kleinschalig en flexibel is. U vangt per dag maximaal zes kinderen op, dit is inclusief uw eigen kinderen tot 10 jaar. U mag zelf aangeven welke dagen en tijden u beschikbaar bent, ook mag u zelf uw uurtarief aangeven.
Ouders kiezen ervoor om de zorg van hun kind(eren) aan de gastouder over te dragen. Dit is een hele verantwoordelijkheid voor u als gastouder. Wij verwachten dan ook dat u een veilige en liefdevolle omgeving aanbiedt waarin het kind zich vertrouwd voelt en zich optimaal kan ontwikkelen. Naast de dagelijkse zorg die u biedt is het de bedoeling dat u activiteiten onderneemt. Denk dan bijvoorbeeld aan buitenspelen, rustig een boekje (voor)lezen, creatieve activiteiten zoals tekenen of schilderen enzovoorts.

Bent u op zoek naar een gastouderbureau waar persoonlijke aandacht voor u als gastouder voorop staat?

 

Gastouderbureau Klein, maar Fijn! is uw persoonlijke aanspreekpunt en begeleidt u waar nodig. Uiteraard gaat u ook zelf op zoek naar opvangkindjes maar als wij iemand hebben gevonden kunt u geheel vrijblijvend kennis maken. Tijdens de intake bespreken wij de wensen van de gastouder en de vraagouder(s). Zo kunnen we de opvang afstemmen op de persoonlijke wensen.


Om u in te schrijven of andere vragen kunt u het aanmeldformulier invullen en wordt er contact met u opgenomen.

bottom of page